Om denne side

om osDet amerikanske landbrugsministerium (USDA) har for nylig udgivet sin anden årlige Animal Health Report USA, som er et nationalt overblik over dyresundhed, bestandsdemografi og sygdomsovervågning udenlandsk dyr. Rapporten er tænkt som en grundig kilde til information om status for amerikanske kvæg, fjerkræ og akvakultur samt programmer og strategier, der anvendes til at sikre deres fortsatte sundhed.

Dyrenes velfærd

Rapporten bygger demografiske statistikker om heste samfund på USDA 2002 Census of Agriculture, som viste 3.640.000 heste og ponyer fra 542.223 gårde.

The National Animal Health Monitoring System (NAHMS), initiativet Veterinary Services, er aktiv i den indenlandske og udenlandske dyresygdom overvågning. For heste indenlandske sygdomme, er overvågning udføres for sådanne sygdomme som influenza, equin infektiøs anæmi og hesteencephalitis, blandt andre. Systemet holder også styr på udenlandske sygdomme, der ikke er til stede i USA, der påvirker heste herunder snive, japansk hjernebetændelse, hestepest og andre. NAHMS også sigtet efter nye sygdomme – nyligt identificerede patogener. To nylige eksempler på alvorlige husdyrsygdomme, der kan påvirke heste og er nye sygdomme er Nipah virus i Malaysia og Hendra virus i Australien.

 

 

Save

Save