Alt om Hund Badning

Der er et ton at sige i forhold til de spekulationer, hvorfor pooches og mennesker handler, som de gør, men jeg har tænkt mig at vende tilbage til ned på jorden ting at søge efter mens vaske din egen hund. Den primære bekymring at huske er, at hvalpens vitalitet og identitet attributter er et spejl til din egen. Tænk over dette når forsøger at få ham ind i karbad og få ham optimistisk om det.

 

Vælge når at bade din hvalp. Timing og personlighed attributter: Timing er afgørende. Tag en gase på dine egne særlige behov i forhold til timing at vide, hvordan din pooch vil reagere. Det er sikkert at sige, at du er den slags person, som er op til noget hver gang? Alternativt har du at opfylde din dag i en planlagt, bevidst måde? Hvordan ville du gøre med nye møder? Har du opdager dem genoplive og sjov, eller føler du dig frygteligt, indtil OK med en anden handling? Din pooch vil styre bathtime engagement på samme måde du styre baggrunde. Husk, at din pooch vil spejle dine egne særlige identitet egenskaber – ikke som en selvfølge de kvaliteter, du viser verden, men snarere de attributter, der er virkelig inde i dig.

Carefree, udgående og sociale mennesker. I tilfælde af at du sætter pris på generel fysisk bevægelse, så så vil din hvalp. Til denne form for individuel og hvalp, jeg foreslår du tager din hund ud for en episode af aktivitet før bruser. I byen, hvor jeg arbejder, er vi velsignet med en tildelt kystlinjen på søen kun for mutts og deres folk – dogbeach. Der er en lang vej at køre eller gå en tur på, og der er en enorm kystlinje område at svømme og lege i. Det er den ideelle situation for pre-bruser timing. Den hund kan få sjusket, løbe, blande sig, eller blot sætter pris på at være udenfor. Uanset hvad, kan hvalpen tilbringe enorme lagre af vitalitet udenfor på en sjov måde, meget det samme som at give menneskelige unge en chance for at spille før naptime. I tilfælde af at du værner motion, udrette noget som dette med din hund, før du tager ham ind i din egen særlige karbad eller en ekspert kontor for en pooch bruser.

Bringe en tur med din pooch gør underværker for at lysere overabundance tryk eller strækker sig både menneskeligt og hvalp. Ved at bortskaffe forstyrre energier midt i en tur, er det ikke præsentere sig midt bathtime. Kom aktivitet er særlig kritisk for de mennesker, (jeg mener hvalpe), der er meget bekymrede. Jeg foreslår at give din pooch baldrianrod (flydende ramme) eller Rescue Remedy (væske eller bruser) oralt 30 minutter før bruser. Begge disse elementer er fælles løsninger for quieting ned ustabile nerver-, og det virker utroligt for folk som godt. I tilfælde af at planlægning er afgørende i dit liv, tage din hund til en selvstændig administration vask kontor, når minimal mål for individer er der normalt tidligt eller sent på dagen. En typisk problem af den ikke-sociale hunde og indehaver: de bibringer ineffektivt inde i deres egen art og med forskellige arter. Talrige individer, der har tendens mod frakobling, jævnligt gør dette, da de aldrig gjort fornemmelse af, hvordan at formidle tilstrækkeligt i den menneskelige kultur. Jeg har været vidne det normalt, at indehavere af kraftige mutts uforvarende støtte deres hvalpens uønsket adfærd, når de tror, de gør den inverse. De fleste ejere er overvældet af deres hunds insisterende adfærd, men de bare ikke har de rigtige ting der kræves for at formidle, hvad adfærd de vil og ikke vil tillade deres hvalp. Jeg foreskriver, at på off chance for, at du har en pooch, der viser progressivt insisterende praksis til advokat en ekspert hunde adfærdsforsker eller mentor. Kun et par enkle fælder vil videregive en præcis besked til en pooch, der utvivlsomt misforstået dine ønsker.


Dialekt hindringer for mennesker og pooches. Dens intet uventet, at fejlkommunikation blandt indehaver og hunde sker jævnligt. På off chance for, at du er et menneske, der er at opdage du ikke forstå, hvorfor din pooch gør hvad han husker, er du tager i en hel mangfoldigt dialekt og samfundet. Giv dig selv tid og give din pooch tid til at se hinanden. Simpelthen ikke forventer, at din hund vil opføre sig som et menneske, især midt stridigheder. Det kræver investeringer og praksis for nogen at tage i et andet menneske dialekt. En pooch, der ryster på hovedet for at få savle ud af hans mund er det samme end en mand udjævne sine slacks eller rengøring off hans skjorte til at se mere respektfuldt. Forskellene er kolossale, så giv dig selv og din pooch en pause på off chance for, at du har ramt en korrespondance firkantet skillevæg.

Her er noget at gøre dig til at smile.