Vægttab for dit kæledyr

virker slankemidler til dyrVi kan ikke rigtig være i stand til at sammenligne os med dyr, men ved at se på dyr spiser mønstre, vi kan begynde at se, hvorfor mennesker bliver overvægtige.

Hvis du tænker over, hvor mange overvægtige dyr har du set? Ud i naturen, vil du ikke finde nogen overvægtige dyr, og det er ikke på grund af mangel på mad. Det er mere tilbøjelige til at gøre et dyr være under vægten, ikke overvægtig.

Selv når maden er i overflod, behøver vildt, der ikke har en fedme problem som mennesker gør. Deres metabolisme og fordøjelsessystemet er ikke grunden enten.

Grunden til det er, at de spiser de fødevarer, naturen designet til deres systemer til at håndtere. Derfor får de ordentlig ernæring og er i stand til at opretholde en sund tilstand, herunder deres vægt.

Mest sandsynligt er de eneste dyr, som du vil se, at overvægtige er dem, som vi har som kæledyr. Det er fordi vi er tilbøjelige til at give vores kæledyr de samme fødevarer, vi spiser, selv om de indeholder fedt eller sukker eller ernæringsmæssigt mangler.

 

Selv foder fra butikken, der er behandlet har tilsætningsstoffer, farver og andet affald til at holde vores kæledyr ernæringsmæssigt ubalanceret. Desværre diabetes er stigende i vores husdyr som følge af den dårlige kost, de indtager. Det er ikke alle slankemidler der kan bruger til dyr. Fx er slankeplastrer på Hurtigtslank ikke den store hjælp når det kommer til kæledyr.

Så ikke alene er vi bringer vores sundhed med dårlige fødevarer valg, er vi også reducere chancerne vores kæledyr har at leve langt og sundt liv, at de fortjener at få.

Naturligt kost til dine kæledyr i stedet for slankemidler

Vi har ofte købe mad for os selv og vores kæledyr baseret på reklamer i stedet for at bruge de retningslinjer for, om det er godt for os eller ej. Folk er dem der gør de forkerte kostvalg, ikke dyr, men vi er dem, der formodes at være det smarteste!

Lad os holde op med at overveje, hvilke konsekvenser vores forkerte valg har. Ville det ikke være rart, hvis vi kunne være sundere og føler sig bedre og har den ekstra fordel af at hjælpe vores kæledyr lever længere og sundere liv?

Overvægt og generelle vægt problemer er overalt i det Europa og også i Danmark, og selv i den moderne verden. Du ser en masse kost, hvor man skærer ting ud af, hvad du spiser og se kalorier. Du ser også en masse bekymring for sundhedsmæssige problemer i forbindelse med vægt – overvægtige mennesker har meget mere hjerte, fælles og diabetes problemer. Sikke en masse mennesker ikke overveje, er, at disse sundhedsproblemer – hjerte, fælles, diabetes – påvirke overvægtige dyr lige så meget, eller mere, som mennesker.

Overvej en menneske, der er 12 kg overvægt, og deres optimale vægt er et hundrede and 35 kg Det betyder, at mens deres optimale vægt er et hundrede and 35 kg, er de faktisk en 120 kilo. Det menneske har tilføjet på tretten procent af ekstra vægt på deres krop (XXIII kg er tretten procent et hundrede og 50 kg).overvægttig hund

Nu, hvad betyder det? Det betyder, at mens 12 kilogram er en betydelig vægt tilføjelse til en 80 kg per menneske, det er mindre end en femtedel af deres optimale legemsvægt.

Sammenlign denne vægt og andel til en hund. En 35 kg hund, der er 12 kg overvægt tres 3 kg. At 13 kg er 44 procent af hundens optimale vægt – 33 Kg. Hunden har næsten halvt igen sin optimale vægt; et alvorligt sundhedsproblem.

I dagens samfund, få mennesker overveje tyve ekstra kg et højt tal, især når at 21 kg tilsættes på én hundred and 41 kg af optimale vægt. Hvad bør være en bekymring, er imidlertid den hund, der er på 144 procent af sin optimale vægt.

Overvægt er hårdt på kroppen. Leddene, organer, muskler og andre væv ikke er bygget til at håndtere store mængder af ekstra vægt, i det mindste ikke fra under huden. Med en belastning, såsom en kasse eller pakke på hundens ryg er en helt anden situation fra at være overvægtig. Den ekstra fedt på en hunds krop hæmmer funktion og sætter store mængder af direkte vægt på led, muskler, organer og andre væv, der bærer på kroppen. Så er der et slankemiddel til vægttab som også fungerer til kæledyr?

I sær et problem for hunde og katte med fedme

Jeg har set mange en hund, der waddles, lider af gigt, har problemer vejrtrækning, etc, som ville gøre en masse bedre sundheds-klogt, hvis de tabte en vis vægt. Alle kæledyr og dyr i zoologiske haver, er under menneskelig omsorg. Mange har mindsket naturlige instinkter, og stole på os for dømmekraft, når det kommer til deres helbred.

Forskning hvilke fødevarer og hvilken mængde mad er bedst for dyret i din pleje. Når de har brug for at tage på i vægt, justere deres størrelse, og når de har nået deres optimale vægt, justere. Hvis du ikke er sikker på hvad at fodre din hund, eller hvor meget at fodre dem, skal du kontakte din dyrlæge eller en anden ekspert.

Som vi skal blive mere bevidste om vores egen vægt og sundhed i dagens verden, skal vi blive mere bevidste om vægt og sundhed af dem, der er afhængige af os – herunder vores kæledyr og dyr i fangenskab. De er afhængige af vores dom for deres helbred, og vi skylder dem ikke at lade dem ned.